​Erhvervs grunduddannelse (EGU)

EGU - Erhvervsgrunduddannelsen, er en 2 årig praktisk individuel tilrettelagt ungdomsuddannelse. Dvs. at du får din helt egen uddannelsesplan indenfor den branche du ønsker.

Inden du kan starte som EGU elev, skal du have en samtale med vores EGU Vejleder, der herefter kan indstille dig, og Vejen kommune skal dernæst godkende indstillingen.
Hovedvægten i EGU ligger på praktikken, der foregår i én eller flere virksomheder. Virksomheden udbetaler løn til dig når du er i praktik. Lønnen svarer til 1. års lærlingesats indenfor området.

​Gennem dit 2-årige EGU forløb skal du have 20-40 ugers skoleforløb. Det kan f.eks. være på en højskole, produktionsskole, VUC, dele af et grundforløb, AMU kurser mm. Mens du går på skole, får du skoleydelse, som udbetales af Produktionsskolen.


Uddannelsen er tænkt som en mulighed for dig, der af en eller anden grund har svært ved at overskue en traditionel ungdomsuddannelse. F.eks. er det et godt tilbud, hvis du har lidt svært ved at klare de boglige krav på f.eks Teknisk Skole eller Handelsskolen. 

Modtag studievejledning​

​Ring eller skriv til vores vejledere.

Studie- og trivselsvejleder

Karin Askholm

28 95 22 63  •  karin@psvejen.net

EGU vejleder

Dorthe Søgaard

22 22 98 30ds@psvejen.net

KUU​

Allan Franch​

20 49 22 61af@psvejen.net 

​Få gode råd og vejledning

Kontakt Produktionsskolen Vejen og lad os tage en snak om din fremtid.

Kontakt skolen

​Har du brug for hjælp til at træffe de rigtige valg?
​Udfyld formularen herunder og vi ringer til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Produktionsskolen Vejen  •  Dalgas Allé 5, 6600 Vejen  •  CVR: 17 54 63 84

Tlf.: 22 22 98 33  •  E-mail: peg@psvejen.net