Vores uddannelser

Produktionsskolen

Hvis du er mellem 16 og 25 år, kan du gå et år på produktionsskole. 

Her deltager du på et af skolens værksteder, og du kan kombinere din skolegang med undervisning i dansk og/eller matematik på op til 10. klassesniveau.Vores fokus er fællesskab, selvværd og kompetencer, så ud over de faglige kompetencer, har vi fokus på, at du bliver tryg i sociale sammenhænge og at tror på dig selv.


Du kan kombinere dit værkstedstilbud med dansk og matematik på 9. og 10. klassesniveau, og du har mulighed for at tage at afslutte med en afgangsprøve. Se vores værksteder under fanebladet værksteder eller kontakt vores vejleder for at få en snak om skolen og dine muligheder. Læs mere

Kombineret Ungdoms Uddannelse (KUU)

KUU er en 2-årig, SU-berettiget ungdomsuddannelse for unge i alderen 18 til 25 år, som ikke er uddannelsesparate.

Den 2-årige KUU er opdelt i 4 semestre, hvor du bl.a. får undervisning og eksamen i dansk og matematik på D-niveau. Herudover kommer du i erhvervspraktik 6-8 uger i hvert semester. Læs mere om KUU her Klik her.

Erhvervs grunduddannelse (EGU)

EGU - Erhvervsgrunduddannelsen, er en 2 årig praktisk individuel tilrettelagt ungdomsuddannelse. Dvs. at du får din helt egen uddannelsesplan indenfor den branche du ønsker.

Inden du kan starte som EGU elev, skal du have en samtale med vores EGU Vejleder, der herefter kan indstille dig, og Vejen kommune skal dernæst godkende indstillingen.

Hovedvægten i EGU ligger på praktikken, der foregår i én eller flere virksomheder. Virksomheden udbetaler løn til dig når du er i praktik. Lønnen svarer til 1. års lærlingesats indenfor området.

Gennem dit 2-årige EGU forløb skal du have 20-40 ugers skoleforløb. Det kan f.eks. være på en højskole, produktionsskole, VUC, dele af et grundforløb, AMU kurser mm. Mens du går på skole, får du skoleydelse, som udbetales af Produktionsskolen.

Uddannelsen er tænkt som en mulighed for dig, der af en eller anden grund har svært ved at overskue en traditionel ungdomsuddannelse. F.eks. er det et godt tilbud, hvis du har lidt svært ved at klare de boglige krav på f.eks Teknisk Skole eller Handelsskolen. Læs mere

Modtag studievejledning​

​Ring eller skriv til vores vejledere.

Studie- og trivselsvejleder

Karin Askholm

28 95 22 63  •  karin@psvejen.net

EGU vejleder

Dorthe Søgaard

22 22 98 30ds@psvejen.net

KUU​

Allan Franch​

20 49 22 61af@psvejen.net 

​Få gode råd og vejledning

Kontakt Produktionsskolen Vejen og lad os tage en snak om din fremtid.

Kontakt skolen

​Har du brug for hjælp til at træffe de rigtige valg?
​Udfyld formularen herunder og vi ringer til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Produktionsskolen Vejen  •  Dalgas Allé 5, 6600 Vejen  •  CVR: 17 54 63 84

Tlf.: 22 22 98 33  •  E-mail: peg@psvejen.net